sund.dk

udvalgte referencer

”Vi har et samarbejde med Mads Andreasen, hvor vi benytter hans kompetencer i projekter med undervisning, workshops og uddannelse.

Mads Andreasen har en suveræn inspirerende måde at formidle sin viden på – Han formår at få alle med og har en sjælden evne til at motivere og engagere.”

Rikke Bay Haaber
Chef for Strategisk Sundhed, Erhverv, PFA

”Vi er utrolig glade for vores samarbejde med SUND.dk, som har kickstartet mange gode initiativer i Plantorama bl.a. ergonomi og forebyggende træning i alle vores centre, sundhedsambassadør-uddannelse – og fremadrettet sundhedstjek. Mads og hans team er yderst professionelle og nogle kompetente og meget behaglige mennesker at samarbejde med.”

Ditte Nørgaard Holm
HR-konsulent, Plantorama A/S

”Når vi engagerer undervisere, lægger vi stor vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd – og det gør det på allerbedste vis, når Mads Andreasen er på. Man er ikke et sekund i tvivl om, at der opdateret faglig viden bag, samtidig med at de gode råd gives med helt konkrete anvisninger. Dertil kommer at Mads har et smittende engagement og leverer sit budskab med energi, humor og stof til eftertanke. Han får mine varmeste anbefalinger. ”

Katrine Bøgh Brixen
seniorkonsulent, Teknologisk Institut

”DTU Aqua har i forbindelse med årsplanen afholdt temadag for arbejdsmiljøorganisationen om sundhedsfremme. Vi havde en helt forrygende dag, hvor vi blev klogere, blev inspireret og fik grint en masse. Mads er en fantastisk formidler og motivator. En temadag med Mads kan helt klart anbefales.” 

Lone Rosenkær Olsen
Leder af indkøb/Serviceenheden DTU Aqua
 

I MAN Energy Solutions, servicerer vi alle deres afdelinger i hele landet med oplæg om forebyggende træning og ergonomiske vejledninger af både produktion og kontor. Vi foretager sundhedstjek af alle deres rejsende medarbejdere, så de har klarhed over deres sundhed, inden de begiver sig på opgaver i udlandet. Vi har stået for kampagner om: ”Trænings på arbejdspladsen” og ”Gå-kampagne” med stor succes. På nuværende tidspunkt har vi lavet flere hundrede sundhedstjek og mere end 20 ergonomiske dage med vejledninger og oplæg.