SUNDHEDSSTRATEGISK RÅDGIVNING TIL PENSIONSSELSKABER

unnamed

Få rådgivning, der sikrer, at jeres sundhedsydelser til erhvervskunderne bliver integreret i pensionsløsningerne. Få dermed sikret økonomisk værdiskabelse for jeres kunder.

SUND.dk’s mangeårige arbejde på pensions- og forsikringsområdet gør, at vores rådgivning og ydelser er skræddersyet til pensionsbranchens primære udfordringer. Vores erfaring i branchen sikrer, at vores rådgivning er målrettet forbedring af skadesregnskaberne på primært sundhedsforsikringsområdet og vedrørende tab af erhvervsevne. I samarbejde med kunden gennemfører vi evidensbaserede og virksomhedstilpassede forebyggende indsatser, hvor bevægeapparatsproblematikker og psykiske lidelser ofte er i fokus.

  • Vi skræddersyr sammen med jer såvel sundhedsstrategi som indsatser ud fra jeres egne og jeres erhvervskunders specifikke udfordringer og udviklingspotentialer.
  • Vi tilfører jer den nyeste viden og praktiske erfaring med, hvad der giver bedst effekt i forskellige brancher og medarbejdergrupper, og vi hjælper jer med at prioritere med fokus på bundlinjen.
  • Vi sikrer, at jeres investeringer bliver målrettede og målbare i forhold til jeres skadesregnskaber, jeres kunders produktivitet og arbejdsglæde.
  • Vi rådgiver jer i forhold til udbud, hvor vi med vores branchekendskab sikrer, at I finder de rigtige leverandører på de forskellige sundhedsområder

    KLIK PÅ DE FIRE FELTER I MODELLEN FOR AT LÆSE MERE OM FASERNE.

Strategisk Sundhedsmodel
SUND.dk arbejder ud fra denne enkle strategiske sundhedsmodel, som vi guider jer igennem ved hjælp af rådgivning og sparring, analyse, business case, uddannelse af ledere og medarbejdere, intelligente indsatser og effektmålinger tilpasset jeres organisation. Læs mere her.