laborantdagen2014

Har I medarbejdere, der har ondt i nakke og skuldre på grund af gentagende bevægelser igennem arbejdsdagen?

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har i en nylig undersøgelse konstateret, at 79% af de adspurgte laboranter har haft smerter i nakke og skuldre inden for de sidste 3 måneder. Ensidigt belastende arbejde kan få store konsekvenser for dit helbred, så tag sagen i egen hånd – og gør noget ved det!

SUND.dk tilbyder foredrag og workshops, hvor I hører om, hvad forskningen viser, der er brug for. I får også inspiration og værktøjer til, hvordan bevægelse og arbejdsglæde bliver en del af hverdagen.På denne workshop får du indblik i forskningens anbefalinger og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at undgå smerter. SUND.dk holder workshop på Laborantdagen 2014.

KONTORETS KOORDINATOR

SUND.dk tilbyder også workshop for kontormedarbejdere – læs her.

 

”Når vi engagerer undervisere, lægger vi stor vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd – og det gør det på allerbedste vis, når Mads Andreasen er på. Man er ikke et sekund i tvivl om, at der opdateret faglig viden bag, samtidig med at de gode råd gives med helt konkrete anvisninger. Dertil kommer at Mads har et smittende engagement og leverer sit budskab med energi, humor og stof til eftertanke. Han får mine varmeste anbefalinger. ”

Katrine Bøgh Brixen, seniorkonsulent
Uddannelse
Teknologisk Institut