kontoretskoordinator

Har I medarbejdere, der sidder ned de fleste timer af arbejdsdagen bag et skrivebord?

Mange timer ved skrivebordet er ikke godt for kroppen, og specielt ryggen og nakken lider ofte. SUND.dk tilbyder foredrag og workshops, hvor I hører om, hvad den nyeste forskning viser , vi har brug for. I får også inspiration og værktøjer til, hvordan bevægelse og arbejdsglæde bliver en del hverdag, når I sidder ned i mange timer. Få oplægget eller en workshop på jeres arbejdsplads eller konference ved at kontakte Mads Andreasen på mads@sund.dk.

Læs mere om stillesiddende arbejde her

 

KONTORETS KOORDINATOR
Foredraget Frikvarteret – pas på kroppen bag skrivebordet er en fast del af konferencen Kontorets Koordinator, som Teknologisk Institut årligt afholder tre steder i landet. Læs mere om konferencen Kontorets Koordinator her.

 

”Når vi engagerer undervisere, lægger vi stor vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd – og det gør det på allerbedste vis, når Mads Andreasen er på. Man er ikke et sekund i tvivl om, at der opdateret faglig viden bag, samtidig med at de gode råd gives med helt konkrete anvisninger. Dertil kommer at Mads har et smittende engagement og leverer sit budskab med energi, humor og stof til eftertanke. Han får mine varmeste anbefalinger. ”

Katrine Bøgh Brixen, seniorkonsulent
Uddannelse
Teknologisk Institut

SUND.dk tilbyder lignende oplæg/ workshop for laboranter – læs mere her