strategisk-ledelsesbog1”Strategisk sundhed på arbejdspladsen”

– Mads Andreasen er en af forfatterne til denne nye danske grundbog, som gennem konkrete modeller og praktiske eksempler fra en række danske virksomheder hjælper jer med at få mere ud af jeres arbejde med sundhed og trivsel

Mange virksomheder har igennem en årrække investeret massivt i sundhedstilbud til medarbejderne. Det er en god udvikling, men de fleste steder kan det være en udfordring at få tiltagene forankret i en travl arbejdsdag, så medarbejderne støtter op og føler ejerskab og effekten af tiltagene udmønter sig i tydelige resultater.
Det kræver systematisk indsats på et strategisk niveau at nå alle medarbejdere.

Strategisk sundhed på arbejdspladsen giver med teori, tips og cases et solidt grundlag at for at udvikle, planlægge og implementere sundhedsindsatser – og ikke mindst efterfølgende dokumentere og måle værdien af dem.

Lær at:

  • Sætte realistiske rammer for en sund hverdag
  • Analysere investeringer i trivsel og sundhed
  • Vurdere værdien af sundhedstiltag

 

SUND.dk hjælper jer med at få målbar effekt ud af sundhedsindsatser på arbejdspladsen.

  • Vi skræddersyr sammen med jer sundhedsstrategi og indsatser med fokus på såvel forretningsmæssige parametre som trivsel og arbejdsglæde.
  • Vi hjælper jer med at løfte strategien ud i organisationen og får den forankret i hverdagen.
  • Vi tilfører jer den nyeste viden og praktiske erfaring med, hvad der giver bedst effekt i forskellige brancher og medarbejdergrupper, og vi hjælper jer med at prioritere med fokus på bundlinjen.
  • Vi klæder nøglepersoner på med de rette kompetencer. Det kan være gennem workshops, kurser og uddannelse, alt efter behov og virksomhedstype.
  • Vi rådgiver jer i forhold til udbud, hvor vi med vores branchekendskab sikrer, at I finder de rigtige leverandører på de forskellige sundhedsområder.
  • Vi tilbyder inspirerende foredrag, praktiske workshops, gå-hjem-møder og inspirationsdage hvor fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde er omdrejningspunktet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få mere ud af netop jeres sundhedsindsatser, så kontakt Mads Andreasen her for en uforpligtende dialog.

SUND.DK

Det skal være effektivt, men sjovt!

Fællesskab, fokus, smil, glæde og humor er vigtige elementer, når vi som mennesker skal motiveres til at ændre vaner. Men kun ved at skabe en organisering, der involverer alle niveauer i virksomheden kan fokus holdes på den lange bane.
Hvis du ønsker at påvirke trivslen på din arbejdsplads og skubbe til individuelle vaner, så er det vigtigt, at du får formålet med indsatserne formidlet tydeligt, så alle ved, hvad meningen med at bruge tid på tiltagene er. De skal bakke op om kerneopgaven, for når vi er på arbejde, så er det kerneopgaven, som fylder. I skal væk fra sundhed for sundhedens skyld, og sikre jer, at I gennem gode effektive indsatser, får mest muligt ud af jeres investering. De effektive indsatser kan så pakkes ind i god gejst, glæde og masser af grin.

Ledelsesopbakning er nøglen til effektive indsatser!

Vi driver processen ”ovenfra og ned”, så ledelsesforankring er udgangspunktet for indsatser og mål. Samtidigt involverer vi nøglepersoner og medarbejderrepræsentanter, så motivationsaspektet og medarbejderinddragelse også er centralt.

Med udgangspunkt i vores personlige interesse og sundhedsmæssige baggrund kombineret med en strategisk tilgang til sundhedsområdet, så har vi opnået gode og spændende resultater hos vores kunder – også på de mere forretningsmæssige parametre – og dem vil vi gerne dele med dig.

På SUND.dk’s referenceliste er blandt andre Novo Nordisk, Danfoss, Siemens, CPH Københavns Lufthavne, Odense Kommune, Københavns Kommune, Pensiondanmark, Sundhedsstyrelsen m.fl. Læs mere her

Vores kunder siger:

”DTU Aqua har i forbindelse med årsplanen afholdt temadag for arbejdsmiljøorganisationen om sundhedsfremme. Vi havde en helt forrygende dag, hvor vi blev klogere, blev inspireret og fik grint en masse. Mads er en fantastisk formidler og motivator. En temadag med Mads kan helt klart anbefales.”

Lone Rosenkær Olsen
Leder af indkøb/Serviceenheden DTU Aqua

”Jeg har haft stor glæde og stort fagligt udbytte af kursusdagene med Mads Andreasen. Han har på alle måder en særdeles opbyggelig og rummelig samt menneskelig måde at forelægge sine budskaber på. En engageret, spændende og inspirerende formidler med en kæmpe stor viden.”

Gert Hadberg
Konsulent, Børn & Kultur, Esbjerg Kommune.

”Når vi engagerer undervisere, lægger vi stor vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd – og det gør det på allerbedste vis, når Mads Andreasen er på. Man er ikke et sekund i tvivl om, at der opdateret faglig viden bag, samtidig med at de gode råd gives med helt konkrete anvisninger. Dertil kommer at Mads har et smittende engagement og leverer sit budskab med energi, humor og stof til eftertanke. Han får mine varmeste anbefalinger. ”Katrine Bøgh Brixen, seniorkonsulent
Uddannelse
Teknologisk Institut